İngiltere vizesini art arda 4 kere ret yedim, bu konuda çok tuhaf bir durum var gibi. Son 2 aydır arkadaş çevremde kolayca vize alan insanlar var, ben de dahil birçok kişi aynı şartlarda bile sonuç alamıyoruz. Bankadaki paranın kaynağının belirsizliği nedenden dolayı reddedildi. Bilgilendirme ve alternatif çözüm önerileri aldım bile, ama işe yaramadı. Vize almak gerçekten şans işi mi?
Maalesef, şansla ilgili bir şey değil gibi gözüküyor. Belki biraz daha ayrıntılı incelemeli ve farklı bir vize türü hakkında araştırmalısınız.
Üzgünüm ama yaşadığın durum gerçekten can sıkıcı. İngiltere vizeleri, bazen gerçekten şaşırtıcı şekilde değişebiliyor. 4 defa red yediğin gibi benim aklıma başka bir örnek şu: birisi yıllarca vize dosyası hazırlayınca ,sonra aynı kişiden hiç bişey yapmasan da o an için vize alınıyor. Sanki şu anda görünen şansı varmış gibi. Kaynak net değilse, bankaların şaibeli bulduğu düşünülebilir. Başkaları nasıl aldılarsa, umutsuzluğa kapılmamakta fayda var. Benim bildiğim alternatif yol, farklı bir acenta deneyip, aynı dosya ile başvurmak gibi; son bir şans olabilir belki. Sabırlı olmaya çalış, belki tekrar şansını denersin.
Merhaba, İngiltere vizesi konusunda yaşadığın bu durum gerçekten çok can sıkıcı. Red alma nedeninin banka kaynağı belirsizliği olması, aslında çözülebilecek bir sorun gibi duruyor. Belki bir mali müşavirle görüşüp, banka hareketlerini daha net açıklayan bir belge hazırlayabilirsin. Vize almak biraz şans işi olsa da, eksiksiz ve doğru başvuru yapmak şansı artırır diye düşünüyorum. Umarım en kısa sürede vize alırsın!