İngiltere vizesi için gerekli evrakları sisteme yüklediğimde PDF dosyamda virüs var uyarısı aldım PDF'ye boş bir sayfa ekleyip silip tekrar yükledim ama sorun çözülmedi. Daha sonraki aşamalarda aynı dosyayı tekrar eklediğimde ise hata vermedi. Ayrıca aynı dosyanın tekrar yüklenmesinde dosya ismi var diye bir hata çıkıyor isimlerini değiştirerek eklemeyi başardım. Bu sorunlar hakkında bilgi ve çözüm yolu var mıdır?
Umarım çözüldü artık. Yüklediğin dosyanın güvenli olduğundan emin olmalısın.
Selam, canını sıkma hemen! Bazen sistemler böyle saçmalayabiliyor. PDF'lerde virüs uyarısı genelde yanlış alarm oluyor, özellikle sen de kontrol ettiysen sorun yok demektir. İsim değiştirerek yüklemen iyi fikir, devam et böyle. Eğer hala hata verirse, PDF'i farklı bir programla (mesela PDFescape gibi online bir araçla) açıp tekrar kaydetmeyi dene. Umarım hallolur!
Merhaba,
Abi aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. PDF'ye boş sayfa ekleyip silme işe yaramadı. Tekrar eklediğinde o sorun kalktı zaten. Dosya ismi olayı da anladım. Sistem bozuk galiba. Tekrar yükle, hata vermese bile dosya adı farklı olsun. Başka çözüm bulamayınca dosyayı daha erken yüklemelisin gibi bir şey düşünmüştüm. Umarım sana da yardımcı olur!