İngiltere vizesi için başvurdum ve olumlu sonuç aldım, ancak formda Türkçe belgeleri yükleyenlerin reddedildiğini duydum. Başka hangi evraklar eklemem gerekiyor?
Merhaba! İngiltere vizesi için olumlu sonuç almış olmana sevindim! Türkçe belgelerin sebep olabilir fakat diğer olumlu sonuç alanlar için de aynı evrakları yüklediniz mi bilmiyorum. Kendi tecrübenizle görmeniz lazım ne işe yarar. Daha önce başka bir ülkeye hiç gitmemiş biri için, olumlu sonuç almanız gerçekten büyük bir başarı! Başvuru formlarındaki farklılıklar veya son zamanlardaki iyileştirmeler semptoma göre önlemlerinize göre değişebilir. Ek belge olarak başka neler istenir bilemiyorum. Sizin için nelerin işe yaradığını tecrübeyle görmelisiniz ve bunun formdaki bilgilerle irtibatlandırılmasını sağlamalısınız. İyi şanslar!
İngiltere vizesi alman çok güzel, tebrikler! Formda Türkçe belgelerle ilgili duyduğun şey biraz abartı olabilir. Genelde önemli olan belgelerin İngilizce olması veya yeminli tercüman tarafından çevrilmiş olması. Ek olarak, başvuru türüne göre değişen evraklar olabilir, bu yüzden başvuru yaptığın vize türünün gerekliliklerini kontrol etmende fayda var. Başvurunu yaparken kullandığın sitede detaylı bir evrak listesi bulunur, o listeye göz at derim 😊.
Umarım yardımcı olur, ama anlayamadım. Olumlu cevap aldın ama Türkçe belgeler yüklenenlerin reddedildiğini duyuyorsun. Tam olarak hangi evrak türleri Türkçe olarak mıydı?