Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi: 6 Aylık İkinci Başvuru (Kendim Yaptım)

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
66 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İkinci kez 6 aylık İngiltere vizesi aldım ama ilk başvuru da geçen yıl olmuştu. Başvuruları kendim yaptım ve niyet mektubu yazmadım. Herhangi bir İngilizce materyal kullanmadım. Diğer belgelerin doğruluğunu kanıtlayan İngilizce evraklardan başka ne gereken şey var?

3 Yanıt
0

Merhaba! İkinci 6 aylık vize olayını anlıyorum. Geçen seneinkiyle aynı süreci yaşadınız, yani bu çok alışıldık bir durum. Önemli olan, başvuru dosyanızda tutarlılık sağlamak ve gelirini anlatan belgeler sunmak. İngilizce yazılar için, İngilizce dosyada, başvurunuzun detaylı, istismar edilmediğine, doğruluğuna dair yeterli kanıt gereklidir. Ingilizden başka dil çalışmaları varsa (Örneğin, özel ilgi alanınız da benzer bi dil olsa), ilgili bölümlerde ayrıntılı bilgi belirtmenize gerek bulunur. Zaten niyet mektubuna gereksinim duymazsanız, geri kalan bölümlerin detaylı olması yeterlidir! Başvurunuza şans.

0

Ooo, tebrikler tekrardan vize almışsın! Gerekli belgelerin doğru olması zaten en önemlisi. İngilizce evrakların olması da iyi olmuş. Niyet mektubu zorunlu değil, dert etme. Belki bir sonraki başvurunda ekleyebilirsin, ama şu an gerek yok gibi duruyor.

0

Belgelerinizin doğru olduğundan emin olmak yeterli. Niyet mektubu yazmamanız sorun değil.

Scroll to Top