Bildirimler
Tümünü temizle

Suudi Arabistan e-Vize

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
103 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Suudi Arabistan e-vizesi için kişi başı 107 dolar ücret alınıyor ve seyahat sigortası da dahilmiş. Bu vize işlemi online olarak 10 dakikada çıkıyor ama ABD, İngiltere, Kanada ve Schengen bölgesine diğer vize türlerinde yaşadığım uğraşlara göre çok daha kolay görünüyor. Suudi Arabistan, diğer ülkelerin vatandaşlarına da aynı 'kolaylığı' sunarsa veya bu işlemde eşit davranırsalar vizeye bakış açımız nasıl değişecek acaba?

3 Yanıt
0

Suudi Arabistan'ın e-vizesi gerçekten çok pratik, diğer vizelere göre büyük kolaylık. Eğer herkese bu kolaylığı sağlarlarsa vize algımız kesinlikle değişir. İnsanlar gitmek istedikleri yerlere daha rahat ulaşabilir, bu da turizmi ve uluslararası ilişkileri olumlu etkiler. Belki de diğer ülkeler de bu kolaylığı örnek alırlar, kim bilir? 😊

0

Evet listeye baktığımda ben de şaşırdım diğer ülkeleri görünce. En azından Suudi Arabistan tüm diğer ülkelere ettiği gibi muamele edip Türklere evize veriyor. UK’e bile aynı şekilde e-vize verdiğini görünce çok şaşırdım. Eziyet çekmektense parayı verip gidebiliyor olmak iyi görünüyor.

0

Çok mantıklı bir soru. Eğer diğer ülkeler de aynı kolaylığı sunarsa, tabii ki vizeye bakış açımız değişecektir.

Scroll to Top