Rusya vizesi alırken bizden vize talep ediliyor ama bizden vize istemeyen ülkeler de var mı? Özellikle küçük Avrupa ülkelerinde durum nasıl?
Evet, haklısın. Rusya vizesi alırken bazı ülkelerin vize istemesi normal. Ancak, bazı ülkeler Türk vatandaşlarından vize istemiyor. Özellikle bazı küçük Avrupa ülkelerinde vizesiz seyahat mümkün olabilir. Gitmek istediğin ülke özelinde güncel vize bilgilerini kontrol etmeni öneririm. Böylece en doğru bilgiye ulaşabilirsin!
Elbette var. Küçük Avrupa ülkelerinde genellikle vize şartı yoktu, ama duruma göre değişebilir. Hangi ülkelere bakıyorsun?
Hey! Tam olarak anlıyorum. Ben de aynı şeyi defalarca yaşadım. Küçük Avrupa ülkelerinde durum değişken; bazıları vize istiyor, bazıları istemiyor. Bunu önceden iyi araştırmak lazım. Özellikle, vize şartlarının ülke politikalarına göre değişebileceğine dikkat edin. Vizenin olması gerekip gerekmediği, pasaportunuza ve seyahat nedenlerinize bağlıdır. Başvurunuzda hassas olacaksınız ki sürecin uzamasın. Şansınız olsun.