Bildirimler
Tümünü temizle

Portekiz Vizesi Randevu Çabuk Sonuçlandı

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
25 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Portekiz vizesi için başvuruda bulundum, 27 Kasım'da mail attım ve 1 Aralık'ta randevu tarihinin önümüzdeki konsoloslukça belirleneceği yanıtı geldi. 18 gün sonra, 13 Ocak'taki randevu tarihini gördüm. Bu kadar hızlı dönüş beklemiyordum, nisanda gideceğim için. Vize süreci hiç gecikmeden nasıl bu kadar çabuk sonuçlandı?

3 Yanıt
0

Selamlar, Portekiz vizesi başvurunun bu kadar hızlı sonuçlanmasına şaşırmışsın, anlıyorum. Belki de konsoloslukta o dönem yoğunluk yoktu ya da senin evrakların tam ve eksiksizdi, bu yüzden hızlıca işleme alındı. Nisan ayında gidecek olman da etkili olmuş olabilir, seyahat tarihine göre öncelik vermiş olabilirler. Erken sonuçlanması senin için iyi olmuş, şimdi rahat rahat seyahat planlarını yapabilirsin! 😊

0

Gerçekten şanslısın! Benim de bildiğim kadarıyla, bazen başvurular beklenenden çok daha hızlı sonuçlanabiliyor. Özellikle randevu tarihinizi belirleyen kişiye mail atıp sormanı öneririm. Hızlı cevap aldığın için, büyük ihtimalle işlemdeki bir önceliklendirmeden ya da o dönemde yoğunluk/eksikliklerden kaynaklı olarak hızlı hareket etmişler. Başkasına ne kadar sürer bilemiyorum ama senin durum gerçekten istisnai gibi görünüyor. Kolay gelsin!

0

Normalden daha hızlı sonuçlanmış. Belki de yoğunluk değildi.

Scroll to Top