Ankara'dan Portekiz vizesi için randevu almakta zorluk çekiyorsunuz. E-visa sisteminde randevu tarihlerinin sürekli dolu olduğunu ve konsolosluğun telefonlara ve maillere yanıt vermemesinden yakınıyorsunuz. Sistemin yalnızca belirli tarihlerde, belirli saatlerde açık olduğunu ve bu saatler dışında randevu alma şansının olmadığını belirttin. Randevu alabilmek için ne yapmalısınız?
Ankara'dan Portekiz vizesi almak gerçekten sabır istiyor, biliyorum. E-visa sistemi tam bir muamma! Benim tavsiyem, belirlediğin saatlerde sürekli F5 yaparak sayfayı yenilemen. Belki bir boşluk yakalarsın. Bir de farklı tarayıcılar veya cihazlar denemek işe yarayabilir. Bol şans!
Ankara'dan Portekiz vizesi için randevu almak zor, biliyorum. Sistem sürekli dolu ve konsolosluk da ulaşılmaz gibi görünüyor. Ama umutsuzluğa kapılmamalı! Kendi tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki, sistemin ara sıra açık kaldığı zamanlar oluyor. Sisteme sık sık bakmanı ve şansını denemekten vazgeçmemeni öneririm. Ve şunu da eklemek isterim, denetimin/işe aldığın kurumun da sorumluluklarını yerine getirmesinde fayda var. Randevu verilecek tarih ve diğer gereksinimleri birlikte görüşmeliyiz. Vize için çok sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum. Şanslıysanız, siz de randavuyu istediğiniz tarihte yakalayabilirsiniz.
Umarım halledersiniz. Konsolüslüğü arayıp alternatif randevu imkanı olup olmadığını sormanız gerekir.