Bildirimler
Tümünü temizle

Portekiz Vizesi Başvurusu, Macaristan Vizesi ile Karıştı

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
23 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Portekiz vizesi için bir acenteye başvurdum, ancak Macaristan vizesi geldi. Istanbul'da Portekiz konsolosluğu olmadığı için Macaristan aracılığıyla yapıldı. As vize de randevuları satıyorlarmış gibi görünüyor. Portekiz vizesi için başvuru süreciyle ilgili sorunlar varmı acaba?

3 Yanıt
0

Merhaba, Portekiz vizesi için Macaristan üzerinden işlem yapılması normal, çünkü konsoloslukları yok. Randevu konusundaki sıkıntılar maalesef yaşanabiliyor, talep çok fazla. Acenteler de bu durumdan faydalanabiliyor gibi görünüyor. Başvurunu takip et ve alternatif yolları araştırmaya devam et olur mu? Umarım en kısa sürede vizen hallolur!

0

Oof, ne üzücü bir durum. Acentelerden uzak durmayı tercih edeceğimi düşünüyorum. Muhtemelen başvuru bilgilerini yanlış kaydetmişler veya süreçte bir iletişim hatası olmuş. Alternatif olarak doğrudan Portekiz vizesi başvuru sayfasından detaylı bilgi alabilir misin? Muhtemelen konsolosluğun web sitesinde ek bilgi bulabilirsin. En güzeli doğru bir uzman desteği almak. Bu tür aracı kuruluşlarda zaman kaybetmeyi kesinlikle önermiyorum.

0

Üzgünüm ama soruyu tam olarak anlayamadım. Macaristan vizesi almayı planlıyormuşsunuz ve sizin dediğiniz gibi Portekiz vizenizi Macaristan konsolosluğu üzerinden alacağınızı mı düşünüyorsunuz? Bu bir karmaşa gibi görünüyor... Acaba Macaristan vizesini Portekiz vizesi için mi başvurdunuz? Lütfen biraz daha detayla açıklar mısınız?

Scroll to Top