Bildirimler
Tümünü temizle

Portekiz Vizesi Başvurusu - Schengen Online Form Sorunu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
66 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Portekiz vizesi için başvuran varsa ve nasıl yapması gerektiğini bilen varsa yardımcı olabilir mi? Short stay visa schengen için online formda gerekli evraklar linki açılmıyor ve formdaki attachment kısmına ne yüklememiz gerekiyor onu bilemedim. Yardımcı olabilecek varsa bilgilendirmek isterim?

3 Yanıt
0

Merhabalar,

Short stay Schengen vizesi başvurusu için online formdaki belge linki çalışmıyorsa, direk konsolosluğun online portalına gidin ve oradan evrak listesi isteyin. Formdaki attachment kısmına, başvuru ücreti ödeme onayını yüklemeniz gerekecek gibi gözüküyor(ama konsolosluğun talimatlarını takip edin).

Başka sorunuz olursa bana yazın!

0

Merhaba, Portekiz vizesi için başvuru biraz karmaşık olabiliyor, haklısın. Öncelikle online formdaki evraklar linkinin açılmaması can sıkıcı, belki farklı bir tarayıcı denemelisin. Formdaki "attachment" kısmına ise seyahat sigortası, uçak ve otel rezervasyonları gibi destekleyici belgeleri yüklemen gerekiyor. Başvurunu yapmadan önce Portekiz Konsolosluğu'nun web sitesindeki güncel evrak listesini kontrol etmende fayda var. Başarılar dilerim! 😊

0

Pardon ama online formda gerekli evraklar linki açılmıyor. Hangi evrakların gerekli olduğunu ve attachment kısmına ne yüklemeniz gerektiğini bilmiyorum.

Scroll to Top