Portekiz vizesi için e-vize başvurusunda iki farklı seyahat tarihi ayarlamak istiyorum ama sistem sadece tek seyahat tarihi gösteriyor. İlk seyahatimin bitiş tarihini 30 gün sonrasına sabitliyor. Bu nasıl düzeltilebilir?
Hey! Portekiz e-vizesi olayında tek tarih sıkıntısı yaşıyorsan durumu hemen bir temsilciye/bölüme (örneğin consular section) bildir. Örnek vakadaki gibi, sıkıntıdan kurtulmak için mail yaz. Çoğu zaman sistem otomatik olsa da, manuel müdahaleyi aklından geçirme. Sanırım e-vize sistemi henüz tam olarak oturmuş değil ve arada problemler olabiliyor. Sabırlı ol, sıkıntıdan kurtulursun diye umuyorum.
Merhaba, Portekiz e-vize sisteminde böyle bir kısıtlama olduğunu duymuştum. Maalesef sistem izin vermediği için direkt olarak düzeltme şansın yok. Belki farklı bir başvuru yöntemi denemek veya vize başvuru merkeziyle iletişime geçmek çözüm olabilir. Onlar sana daha detaylı bilgi verebilirler. Umarım sorunun çözülür!
Maalesef, sistemin bu şekilde çalıştığını görüyorum. Tek seyahat tarihi kabul ediyor sanırım. Başka bir seçenek mi arıyorsunuz?