Bildirimler
Tümünü temizle

Ankara e-Vize Başvurusu: Randevu ve Banka Dökümü

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
21 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Ankara'dan Portekiz vizesi için e-vize başvurusu yaptım. Banka dökümünü sisteme yükledim ama randevu tarihim bir ay sonra. Randevuya götürdüğüm güncel dökümle, sisteme yüklediğim eski döküm arasında uyumsuzluk olur mu? Sistem, eski dokümanın kabul edilebilir olmasını sorun eder mi?

3 Yanıt
0

Merhaba,

Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki, e-vize işlemlerinde her ülkenin farklı kuralları var. Şahsen bir ay önceki dökümü yüklerken sorun yaşamadım. Ama randevuya giderken güncel dökümünüzü de yanınızda bulundurmanızda fayda var. Öyle ki karşı ekip sizin mevcut bilgilerinize uymak için onaylanmış belgeyi bir adım daha doğrulayın. Bu hem kafa karışıklığı azaltır, hem de vize sorunlarına farklı bir çözümler üretilmesini sağlaya bir önlem olur diyebilirim. Uygun olur sanırım. Sistem uyumsuzlukları kontrol amacıyla bu şekilde sağlanabilir çünkü.

0

Merhaba, sorun olmaz merak etme. Başvuruda yüklediğin belge sadece bir ön kontrol için. Randevuya giderken yanına mutlaka en güncel banka dökümünü almayı unutma. Onlar asıl o belgeye bakacaklar. Şimdiden bol şans!

0

Randevu tarihine kadar banka dökümünde bir değişiklik olursa, eski dökümle yeni döküm arasında tutarsızlık olması sorun olur muhtemelen. Randevuda yeni dökümü de yanınızda götürmenizde fayda var.

Scroll to Top