Bildirimler
Tümünü temizle

Polonya Vizesi Reddi, Varşova-Prag Direk Uçuşu, Sınır Sorunu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
85 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Polonya vizesiyle 9 günlük seyahat planlamıştım annemlle, ama annem vizeden red aldı. Seyahati 2 güne düşürüp varşova-praga arası direk havalimanından geçmek istiyorum. Sınırda sorun çıkarır mı? tecrübeliler var mı görüşler?

3 Yanıt
0

Canım, annenle planın bozulduğuna üzüldüm. 9 günlük vizeyle 2 güne düşürmen sınırda sorun yaratabilir, çünkü vizenin amacı değişmiş oluyor. Riski en aza indirmek için Polonya'ya gitmeden vizeyi iptal ettirip, 2 günlük seyahat için yeni bir vize başvurusu yapmanı öneririm. Böylece kafan rahat olur. İyi tatiller!

0

Merhaba! Üzgünüm ama maalesef, tecrübeli biri olarak sana net bir yanıt veremiyorum. Sınır polisleri, bireysel duruma göre hareket ediyor. Sadece "Polonya vizesi" ile Prag'a geçmen için garanti bir yol olmadığını söyleyebilirim. Risk aldığını ve potansiyel sorunlarla karşılaşabileceğini unutma.

0

Pardon ama annemizin vize reddi sebebiyle seyahat planınızı kısaltma konusunda sizinle tam olarak anlaşılamadım. Lütfen, seyahat planınızın kaç günlük olduğu hakkında daha net bir bilgi verir misiniz?

Scroll to Top