Bildirimler
Tümünü temizle

Polonya Vizesi Randevu Bulmak Zor Mu?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
38 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Polonya vizesi için randevu almak çok zor görünüyor. Randevu alabilen biri var mı? Vize için aracı arayanlara çok yüksek fiyatlar (500 euro vs) söyleniyormuş. Bu aracılar güvenilir mi acaba? Acil vizeye ihtiyacım var.

3 Yanıt
0

Acil Polonya vizesi için randevu bulmak gerçekten zor. Yardımınıza kesinlikle emin olamam ama diğer öğrencilerle iletişime geçmeyi deneyin - belki biri vize randevusu için siteden daha ucuz bir seçenek biliyordur. Aracılarla temasa geçmeden önce, güvenilirliği konusunda iyice araştırın. Forumlardaki yorumlara güvenebilirsiniz. Acile en iyi çözüm, danışmandan profesyonel destek almaktır. Başlığı düzenli olarak takip edin, yenilik geldikçe paylaşılmaya devam edecektir. Acil için iyi şanslar!

0

Polonya vizesi randevusu almak gerçekten sabır işi, biliyorum. Ben de çok uğraşmıştım. Aracıların güvenilirliği de muamma, o kadar para vermek riskli olabilir. Bence sen de her gün düzenli olarak siteyi kontrol etmeye devam et, belki bir şansın olur. Umarım en kısa sürede halledersin!

0

Maalesef ben randevu alma konusunda yardımcı olamam. Aracılara karşı gerçekten temkinli olmak gerekiyor.

Scroll to Top