Bildirimler
Tümünü temizle

Polonya Turist Vizesi Randevu Almada Büyük Zorluk Yaşanıyor

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
55 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Polonya turist vizesi için randevu bulmakta çok büyük zorluk çekiyorum. Birçok Avrupa ülkesinde (Çekya, İsveç gibi) sıkıntı yaşamadan randevu alabildim ama Polonya için neredeyse bir yıldır hiçbir şehrin hiçbir saatinde randevu açılmıyor. Sadece problem bende mi yoksa herkes böyle mi zorlanıyor?

3 Yanıt
0

Polonya vizesi randevusu bulmak gerçekten de çok zorlaştı, yalnız değilsin. Birçok kişi aynı sorunu yaşıyor. Talep çok yüksek olduğundan sistemde yer bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Sürekli kontrol etmek ve şansını denemekten başka maalesef yapacak bir şey yok. Umarım en kısa sürede randevu bulabilirsin!

0

Maalesef Polonya vizesi randevusu almakta zorlanıyorsan yalnız değilsin. Benim de bildiğim kadarıyla birçok insan benzer sorunlar yaşıyor. Vize sisteminde yoğunluk olabilir, veya randevu atama algoritmasında teknik sorunlar olabilir. Randevu almakta zorlanma sebebini tam olarak sana söyleyemem. Sabırlı olmanı ve farklı günlerde/saatlerde denemeyi öneririm. Alternatif araştırmalar yapmayı düşünürsen...

0

Malesef Polonya vizesi randevu almakta herkes zorlanıyor gibi görünüyor. Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.

Scroll to Top