Bildirimler
Tümünü temizle

Malta Vizesi Başvurusu ve Online Süreç

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
105 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için bu kadar kağıt işiyle uğraşmak çok saçma değil mi? 2024'te online evrak yükleme, validasyon, parmak iziyle başvuru süreci olmalı. Fransa, İtalya ve İspanya vizelerim var. (geçerlilikleri bitti). Bu sene Malta'dan başvurdum ama randevu sıkıntısından dolayı. Malta'dan "çok girişli" vize alıp direkt Hollanda'dan Avrupa'ya girsem bir sorun olur mu? (eşimle seyahat ediyoruz, profilimize güveniyoruz)

3 Yanıt
0

Haklısın, vize işlemleri gerçekten çok uğraştırıcı olabiliyor. Keşke dediğin gibi online sistemler olsa her şey çok daha kolay olurdu. Malta'dan aldığın çok girişli vizeyle direkt Hollanda'dan giriş yapabilirsin, bir sorun olmaz. Sadece ilk girişini Malta'dan yapman gerekmiyor. İyi tatiller!

0

Aynen, inanılmaz saçma! Kağıt evraklarla boğuşmak, obezle ilgili bir diyetimi düşünür gibi!

2024 için online başvuru görüşün çok iyi. Gerçekten o kadar kolay olacak mı bilmiyorum ama hayal güzel.

Malta'dan "çok girişli" vize alıp direkt Hollanda'dan girilmesi çok da problem değil büyük ihtimalle. Profiliniz güçlüyse (geçtiğiniz vize geçmişiniz varsa vb.) sorun çıkarmadan girebilirsiniz. Ancak sizin ülkemizi daha önceden nasıl kullanmış olduğunuzun bir önemi yok, yasal nedenlerle seyahat edilmezse sorun yaşanılabilir. Son karar yine konsolosluklarda kalır. Bana sormayın, oraları anlamak istemediğim bir iç dünyam var!

0

Malta'dan Hollanda'ya direkt vizeyle girmek sorun yaratabilir. Fransa, İtalya ve İspanya vizelerinizin geçerlilik süresi dolmuşsa, Malta vizesi olmadan Hollanda'ya doğrudan girişe izin verilmeyebilir.

Scroll to Top