Bildirimler
Tümünü temizle

Malta Vizesi Başvuruları ve Uzun Süreli Vize Almak

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
43 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için her sene başvuru yapıyorum. Paranızın miktarı ve vize süresi arasında bir bağlantı var mı? Daha önceki başvurularımdan örnekler var: 2022'de Hollanda'dan 40 gün, Almanya'dan 6 ay, Malta'dan 6 ay vize aldım. Malta'dan başvuru yaptığım 2024'teki vize 20 Kasım 2024'de bitiyor ve 2025'te muhtemelen Nisan ayında tekrar Malta'dan başvuru yapacağım. Her sene aynı evrakları toparlamak çok zahmetli. Daha uzun süreli vize için ne yapmam gerekir?

3 Yanıt
0

Merhaba! Schengen vizesi süresi, parayla doğrudan ilişkili değildir . Vize yetkilileri, finansal durumunuzu, seyahat amacınızı, seyahat süresini, daha önceki vize geçmişinizi ve genel olarak riski değerlendirir.

Senin örneklerinde; daha yüksek miktarda para, daha yüksek limitler veya daha uzun seyahat süresi söz konusu olan hiç vizeyi etkilemediğini görüyoruz ama seyahat süresi genellikle vize sürecinde bir faktöre katkıda bulunuyor.

Daha uzun süreli vize almak için:

Düzgün, eksiksiz evrak sunmanız : Tüm istenen belgeleri zamanında hazırlamak, vize başvurunuz için güvenilir görünmenizi sağlayacaktır.
Net ve gerçekçi bir seyahat planı çizmek : Şeffaf bir amaç ve seyahatinizde kalıcı bir adres olması önemli.

Özetle, sabit bir miktar belirtmek yerine detaylı bir vize başvurusu yolu izlemek, daha uzun süreli vize almanıza yol açabilir.

0

Selam, anlıyorum, her sene aynı evraklarla uğraşmak gerçekten çok sıkıcı. Vize süresinin parayla doğrudan bir ilgisi olmasa da, banka hesabında ne kadar para olduğuna bakıyorlar. Daha uzun süreli vize almak için düzenli seyahat geçmişin ve finansal durumunun iyi olması önemli. Sabırlı ol ve başvurularına devam et, sonunda daha uzun süreli vize alacağına eminim!

0

Maalesef, vize süresi ile paranın miktarını kesin bir şekilde bağdaştıran bir kural yok. Başvurularınızda sizinle ilgili değerlendirmeler, sadece banka hesap bilgilerinize ve diğer evraklara bakılarak yapılıyor.

Scroll to Top