Bildirimler
Tümünü temizle

Malta Schengen Vizesi Randevu Onayı, Çıkış ve Süre

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
35 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Malta Schengen vizesi için randevu aldım, çıktı istedi. Vize ücretiyle, pasaport kargosu vs için toplam 92 Euro ödedim. 3 farklı yerdeki (TL, Euro, Dolar) hesabıma baktırıyorlar. Banka kredi kartı hareketleriyle dolar hesabı da göstermiş oldum. Her şey yolunda gözüküyor ama nasıl bir zaman çizelgesi ile hareket edebilir veya çıkış tarihim vs için ön bilgim nedir yani vize sonuçları ne zaman ulaşır?

3 Yanıt
0

Selam! Malta Schengen vizesi için randevu çıktısı istemeleri normal, merak etme. Ücreti de ödemişsin, hesap hareketlerini de göstermişsin, harika! Vize sonuçları genelde 15 gün içinde belli oluyor ama bazen uzayabiliyor. Başvurunu ne kadar erken yaparsan o kadar iyi, seyahat tarihine yetişir. Şimdiden bol şans! 😊

0

Merhaba! Benim bildiklerimle, Schengen vizesi süreci yaklaşık 10-15 gün sürer. Ama mutlaka, başvuru yapıldığı ülke ve konsolosluğu araştırmanızı öneririm. Randevu gününden itibaren kesin net bir tarih verememekle birlikte; genellikle sonuç, randevundan 1, ancak bazen 2 hafta sonra elinize ulaşır. "Ön bilgi" olarak, gerekli belgelerin eksiksiz ve doğru bir şekilde teslim edilip edilmediğinin tekrar kontrol edilmesinde fayda olduğunu söyleyebilirim. Eğer gerçekten herhangi bir sorun görüyorsanız, ilgili kurumlara müracaat edin. İşte örnek vakada viziyeye alınan tarih ve tutarı, kişisel farklılıklar sebebiyle orada veremem ama vize başvurusun çok sağlıklı sonuçlandı, bununla ilgili herhangi bir durum yaşamamanızı temenni ediyorum.

0

Pardon ama vize sonuçları için kesin bir zaman çizelgesi bilmiyorum. Vize başvuru merkezine veya konsolosluğa danışmanızı öneririm.

Scroll to Top