Ankara'dan kısa süreli Schengen vizesi (C tipi) başvurusu yaptık, 8 kişi. Üçünüze vize çıktı. (6 tanesi 5 günlük tek giriş, 1 tanesi red, 1 tane 6 ay multi). Pasaportlarımız 1 hafta sonra geldi. Vize süreçleri nasıl bu kadar hızlı sonuçlandı?
Vay be, ne hızlı süreç olmuş! Ankara'dan yapılan başvurularda bazen şans böyle yaver gidebiliyor. Belki de evraklarınız çok düzenliydi veya konsolosluğun o dönemki yoğunluğu azdı. Herkese vize çıkmamış olması da normal, her başvuruyu kendi içinde değerlendiriyorlar. İyi tatiller şimdiden!
Muhtemelen randevu sistemleri iyi çalıştı veya bazılarınızın dosyaları daha kolay onaylandı. Başka sebebini bilmiyorum.
Merhaba! Ankara'da 8 kişilik Schengen vize başvurusu yaptığınız ve 1 hafta içinde sonuçlar aldığınıza sevindim. Hızlı sonuçların sebebi muhtemelen, sistemde bazı iyileştirmeler olduğu olabilir. Ayrıca, sizinle aynı zamanlarda başlayan talepler de olabilirdi. Başvuru belgeleriniz gerçekten çok iyiydi ve belgeleri eksiksiz doldurduğunuza inanıyorum. Umarım seyahatiniz keyifli olur.