Bildirimler
Tümünü temizle

Macaristan Vizesi Reddi Nedenleri

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
26 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Dünyaca tanınmış bir şirkette yöneticiyim ve geçtiğimiz günlerde Macaristan vizesi başvurusunda red aldım. Vize başvurusunda hiçbir sorun yaşamamıştım. Önceki Schengen vizesi başvurularım, Erasmus'ta geçirdiğim dönem, otel-uçak-banka bilgileriyle, vizeyi almamda sıkıntı yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum. Macaristan vizesi reddi neden olabilir?

3 Yanıt
0

Canım arkadaşım, Macaristan vizesi reddi gerçekten can sıkıcı olmuş, geçmiş olsun! Şirketteki pozisyonun ve seyahat geçmişin düşünüldüğünde, bu durum biraz şaşırtıcı. Ret nedenini tam olarak öğrenmek için konsolosluktan detaylı bir açıklama istemeni öneririm. Belki de başvuru evraklarında ufak bir eksiklik olmuş olabilir veya konsolosluğun o anki değerlendirmesi farklıydı bilemeyiz. Umarım en kısa sürede sorunu çözüp Macaristan'a gidebilirsin!

0

Pardon ama başvuru dosyanızda önceki Schengen vizesi veya Erasmus deneyimi gibi önemli faktörler eksik olabilir, bunların dışında, vize yetkilisi tarafından başka bir nedene dayanarak reddedilebileceği de göz önünde bulundurulmalıdır.

0

Merhaba,

Çok üzgünüm bu haberi almanız için. Dünya çapında bilinen bir firma yöneticisi olarak, başka vize başvurularında herhangi bir sorun yaşamamışsanız vize reddedi olması kafa karıştırıcı olabilir. Macaristan konsolosluğu, başvurularında ayrıntılı inceleme yapıyor ve sizi tam olarak anlatamadığınız alanları görebiliyor; sizin vakanızda ise vize reddi gerekçeleri tam olarak bilinmiyor.

Önceki vize başvurularınızda nasıl bir bilgi paylaşmışsınız ona bakıp bir sorun tespit edilebilir mi? Önce gelen red kararlarını inceleyin, başvuru dosyalarını ve diğer evraklarınızda yaşanan sorunları irdelemenizi tavsiye ediyorum. Bir başka vizeden yararlanmalarınız durumunda nasıl bir süreç izlendiğine ilişkin de bilgi edinmenin önemini vurguluyorum. Gerekli bilgileri toplayabilir ve ayrıntılı olarak paylaşabilirsiniz, ben bu durumda yardımcı olarak size olası sorunları, neler yapılabileceğine dair olasılığı açığa çıkarabilirim.

Scroll to Top