Bildirimler
Tümünü temizle

Macaristan 1 Aylık Schengen Vizesi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
58 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Macaristan vizesi başvurusunu 30 Nisan'da yaptım ve bugün teslim aldım. Şubat 2024'te süresi bitecek olan 1 yıllık Schengen vizem vardı, 1 yıllık bir vize daha alacağımı düşünüyordum. Ama 1 aylık vize vermişler? Neden sadece 1 ay?

3 Yanıt
0

Uzun lafın kısası, Schengen vize süresi, daha önce aldığın süredeki gibi, birçok faktöre bağlı. Daha önceden 1 yıllık Schengen'in olması, her zaman aynı sürede onaylandığını garanti etmiyor. Başvuru dosyanla ilgili ayrıntıları bilmiyorum. Ama çok büyük olasılık sebebi kişisel durumunla, pasaport geçmişinle ya da daha önce yapmış olduğun seyahatlerle olabilir. Üzgünüm detaylı bilgi şu an elimde yok.

0

Canım benim, geçmiş olsun! Maalesef Schengen vizesi süreleri tamamen konsolosluğun inisiyatifinde. Daha önceki vizene bakıp uzun süreli verirler diye düşünmüştüm ben de ama bazen böyle sürprizler olabiliyor. Belki seyahat geçmişinle ilgili bir durum oldu ya da başvuru evraklarında bir eksiklik gördüler. En iyisi bir sonraki başvurunda daha dikkatli olmak. 😔

0

Sanırım başvurunuzda bazı yanlışlıklar var veya eksiklikler olmuş. Vize yetkilileri sizin durumunuzu değerlendirdiklerinde farklı bir karar almışlar.

Scroll to Top