Bildirimler
Tümünü temizle

Macaristan Vizesi Randevu Sorunu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
63 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Macaristan vizesi için randevu alamıyorum. Son bir aydır randevu açılmadı ve hemen tüm hazırlıklarım bitti. Randevu almam için neler yapabilirim?

3 Yanıt
0

Merhaba, bu durum gerçekten can sıkıcı! Maalesef Macaristan vizesi randevuları bazen çok yoğun olabiliyor. Benim sana önerim, sık sık siteyi kontrol etmen ve hatta farklı tarayıcılardan da denemen. Bazen iptaller olabiliyor ve o an yakalayabilirsin. Umarım en kısa sürede randevu alırsın!

0

Abi, Macaristan vizesi randevusu konusunda gerçekten canın sıkılmış olmalı. Anlıyorum, her şey hazırken, randevunun olmaması sinir bozucu.

Öncelikle, şikayet etmek iyi bir başlangıç. CİMER'e şikayette bulun, durumu anlat ve ne olduğuna dair bir cevap al. İlgilileri direkt olarak arayabilir, durumu açıklayabilir misin? "Direkt arayarak" diyorum çünki konu zamanla ilgili daha acil duruma geliyor gibi, her halükarda bilgi edinip cevabı alınabildiğine ikna da olun. Dün olana bakma artık, bugün ve yarın!

Alternatif olarak, vize merkezlerine veya temsilcilere mail atacak misin ne olacak yani? Şu maile direkt yaz, randevu için. Cevap gelmeyince, sonra yine aynı maille baştan başla. İstedikleri tüm kağıt, evrak bilgilerini toplayıp hazır bırak, boş yapıp durmayayım diyorsan.

Vize için geçici bir çözüm arayın derim ki, hemen başka büyükelçiliklerden randevu alın. Varsa, varsa. Ve elinizdeki vakaları bildirebilirsiniz. Bu şekilde, olası diğer randevu seçenekleri için de çaba gösterirsiniz. Şayet yine açılmadığında, artık başka seçeneğinizin olmadığını varsayabiliriz. Başka umut yok. Beklememize devam edeceğiz galiba.

0

Pardon ama randevu açılmadığını söylüyorsan sanırım randevu almak için yapabileceğin çok bir şey yok gibi. Konsolatsa yoğun olduğunu düşünüyorum.

Scroll to Top