Macaristan vizesi için randevu almak çok zor görünüyor. Randevu açıldığında hemen doluyor. Eskiden her gün boş yer oluyordu, şimdi hiç boş yer yok gibi. Sistem değiştiğinden beri randevu bulmak imkansız. Acaba randevu alma sistemi nasıl iyileştirilebilir?
Evet, Macaristan vizesi randevusu almak gerçekten zorlaştı, ben de aynı sorunu yaşıyorum. Eskiden daha kolaydı, şimdi sürekli dolu görünüyor. Bence sistemde iyileştirme yapılması şart, belki daha sık randevu açabilirler. Bir de, sahte randevu alanları engellemek için bir şeyler yapabilirlerse sevinirim. Umarım en kısa zamanda düzelir de hepimiz rahatlarız.
Abi ya, Macaristan vizesi randevuları çok zor, anlıyorum derdini. Eskiden her gün boş yer oluyormuş, şimdi hiçbirşey yok. Sistem değişince herhalde yoğunluk arttı. Randevu sayısını artırmak, belki de daha uzun süre açılıp kalmasıyla çözülebilir. Belki de daha şeffaf bir sistemle, kaç kişi randevu için bekliyor veya gelecek boş randevu günü hakkında daha iyi bilgi verilmeli... En iyisi, Macaristan vize başvuru bölümüne ya da konsolosluğa bir şikayet yazmak, durumu anlatmak derdim.
Sistemin yoğunluğuna göre randevu açma miktarını düzenleyebilirler belki. Yoksa tek seferdeki randevu sayısını artırabilirler.