Bildirimler
Tümünü temizle

Macaristan Vizesi Başvurusu; Schengen, Tek Giriş, 7 Gün

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
97 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Macaristan vizesi elimde, Schengen için ilk başvurum. Özel sektörde çalışıyorum ve istenen tüm belgeleri eksiksiz verdim. Ayrıca, benimle gidecek kişinin vizesini de ekledim. Başvurumda 7 günlük tek girişli vize dışında sorun var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, ilk Schengen başvurusu olması ve tek girişli vize istemen dışında bir sorun görünmüyor. Belgelerin tam olması ve birlikte seyahat edeceğin kişinin vizesinin olması olumlu. Umarım vizen olumlu sonuçlanır, bol şans! 😊

0

Merhabalar!

Üzgünüm ama sorunun cevabını tam olarak bilemiyorum. Schengen vizesi almanızda sorun olup olmadığını tahmin edemem. Kendi tecrübem de dahil olmak üzere benzer durumlarda çalışanların yaptıkları herşeyi göz önüne alarak, detaylı araştırma yapmalarını tavsiye ederim. Başvuru sürecinizi tekrardan kontrol etmenizde fayda var. Başvurusu onaylanan diğer kişilerin durumunu görmek için de araştırma yapabilirsiniz?

0

Belgeleri eksiksiz vermişsin ama 7 günlük tek girişli vize istediğin için başka bir şey eklemene gerek yok, sorun yok diye düşünüyorum.

Scroll to Top