Bildirimler
Tümünü temizle

Macaristan Vizesi - Eş ve Oğlu İçin Farklı Sonuç; 9 Gün Vize

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
41 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Macaristan vizesinde eşim ve 2 yaşında oğlum için ayrı başvuruda bulunduk. Benim Schengen vizem olduğu için kendim başvuruda bulunmadım.Eşim ve oylum için 21-28 Aralık tarihleri için başvuruda bulunduk. Eşimin vizesi 3 ay, oğlumun ki ise 9 gün çıktı. Annesi mart ayına kadar orada kalabildiği için sadece 9 gün vizemizi neden onaylamışlar? Oğlumun zaten 9 günlük multi girişli vizesi var ama eşimin tek giriş vizesi almasını neden reddetmişler, mantıklı bir açıklama verilmiyor. Aile olarak ayrı ayrı vize başvuruları neden birbirinden farklı bir değerlendirmeye tabii tutularak bu şekilde sonuçlandı?

3 Yanıt
0

Merhaba! Anladığım kadarıyla eşin için 3 ay, oğlun için 9 günlük vize çıkmış. Bence bunun ardında birçok neden olabilir. Belgeleri eksiksiz ve hatta daha fazlasıyla vermiş olmanıza rağmen sonuçlar farklı çıkabiliyor. Bazı durumlarda detaylı inceleme ve değerlendirme gerektiğini unutmayın. Her zaman tek bir cevabın olmadığını unutmadan vize departmanında incelemesi için yetkili makamlara başvurma konusunda da yardımcı olur. Bazen aile seyahati olumsuz sonuçlar doğuruyor, ve her başvuruyu ayrı ayrı ele almaktadırlar.

0

Çok can sıkıcı bir durum olmuş, anlıyorum. Maalesef her başvuruyu ayrı değerlendiriyorlar, standart bir uygulama yok. Oğlunuzun vizesinin kısa çıkmasının nedeni seyahat tarihlerinizle sınırlı olması olabilir. Eşinizin vizesinin tek girişli olması da tamamen şans, bazen böyle olabiliyor. İtiraz etmeyi düşünebilirsiniz belki.

0

Pardon ama bu konuda bilgim yok. Lütfen bir vize danışmanına danışın.

Scroll to Top