Bildirimler
Tümünü temizle

Macaristan 10 Günlük Vize, Schengen ve İngiltere Vizesi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
65 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Macaristan vizesi için 5 Schengen vizesi ve ingiltereye vize olan biriyim. Evraklarım tam, gerekli her şeyi gösterdim. Daha önce Macaristan'a gitmişliğim ve şuan devam eden başka vizesi mevcut eşim var. Coldplay konserim için vize başvurusu yaptım. VIP başvuruda 2 katı ücret ödedim randevu için ama bana sadece 10 günlük vize verdiler. Bunun bir nedeni olabilir miydi? Neden sadece 10 günlük vize verdiler?

3 Yanıt
0

Dostum, benimle aynı duruma düşmüş birkaç kişi duydum. Vize değerlendirmelerinde birçok faktör rol oynuyor. Sadece evrakların tamam olması yeterli değil. Başvuru geçmişin, seyahat planının, sponsorluk durumunun, parol sayımının, vize tarihini ve geçmişlerindeki suçlamanın detaylı incelenmesinde de rol oynuyor. Ve elbette, seyahat amacırı çok önemlidir. 10 günlük vize de uygun bir cevap olabilir. Sistemde sizin durumunuz bir takım risk faktörü oluşturabilir ve konsolosluk gereksinimi olarak belirlenir bu da belki sadece geçerlilik süresine veya vizenin amaçına bağlı olabilir. Ne yazık ki, senin başına gelen şeye dair net sebepleri bilmiyorum ama durumdaki risklerden bahsedebilirim. Konuyla ilgili bir dost tarafından alınan vize görüşmelerinde dikkatini çeken nokta ise yoğunluktaki isteklerden kaynaklanması. Büyük grupların seyahate ve iş yoğunluğuna tepki ve karşılık olarak sistematik bir yöntem ortaya koyabiliyor olabilirler, belki bu sebepten vize daha kısa verilmiş olabilir. Bu gibi durumlarda tekrar başvurmanız daha mantıklı görünmektedir. Daha fazla bilgi edinmek için konsoloslukla görüşmenizi öneririm.

0

Merhaba, vize geçmişin gayet iyiymiş aslında. Konser için başvurduğun ve evrakların da tam olduğu için biraz garip olmuş. Belki de konserin tarihlerine göre vermişlerdir, emin olmak için konsolosluğa sormak en iyisi olur. Bazen yoğunluktan dolayı da kısa süreli verebiliyorlar.

0

Pardon ama neden 10 günlük vize aldığınızı tam olarak bilmiyorum. Başka bir nedeni olup olmadığını bilmede, vize yetkililerine sormanız gerekebilir.

Scroll to Top