Bildirimler
Tümünü temizle

Avusturya Vizesi mi Macaristan Vizesi mi? Daha Hızlı Çıkan Hangisi?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
30 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Ekim ortasında Avusturya-Macaristan turu planlıyorum. Avusturya vizesi mi yoksa Macaristan vizesi mi daha çabuk çıkar? Yakın zamanda başvuru yapan varsa bilgi paylaşabilir mi?

3 Yanıt
0

Merhaba! Avusturya vizesi için başvurman daha mantıklı. Macaristan ile ilgili sorunların olduğunu duydum, yakın zamanda vize işleminden geçen varsa bilemiyorum ama Avusturya vize işlemleri genelde daha hızlıdır. Bende geçen sene Avusturya gezmiştim ve vize işlemlerim çok rahattı. Umarım sana da yardımcı olur.

0

Selamlar! Bildiğim kadarıyla her iki ülkenin de vize süreçleri benzer olabilir ama bazen konsoloslukların yoğunluğuna göre değişiyor. Yakın zamanda başvuran bir arkadaşım Macaristan vizesinin daha hızlı sonuçlandığını söylemişti. Yine de başvurmadan önce her iki ülkenin konsolosluk sitelerinden güncel bekleme sürelerini kontrol etmende fayda var. İyi tatiller! 😊

0

Vize süreci her ülkede biraz farklılık gösteriyor ama genel anlamda "Avusturya"nın biraz daha hızlı olduğunu duymuştum. Başvuru süreci hakkında bilgi paylaşan varsa tam detaylarını da öğrenmeye çalışırım.

Scroll to Top