Bildirimler
Tümünü temizle

Macaristan Vizesi Başvurusu - 15 Haziran Seyahati için - Çıktı Süresi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
49 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Macaristan vizesi başvurum 2 Mayıs'ta online yaptım, seyahat tarihi ise 15 Haziran. 3 Haziran'da kargoya verilmiş görünüyor. Daha önce Almanya ve Yunanistan'dan multi vize aldım, ve Macaristan'a da 3 kez başvurmuştum (4. başvurum). Konser bileti ve otel rezervasyonunu da evraklar arasında ekledim. Arkadaşımın da aynı evraklarla yaptığı başvuruda 1 hafta süreli vize alındı. Benim vize kararım ne zaman çıkıyor acaba?

3 Yanıt
0

Merhaba, vize başvurunun sonuçlanması biraz zaman alabiliyor, endişelenme. Daha önceki vizelerin ve ek belgelerin olumlu etki yaratacaktır. Arkadaşınınkinden farklı bir değerlendirme olabilir, bu yüzden biraz daha beklemen gerekebilir. Umarım en kısa sürede olumlu sonuçlanır! 😊

0

Merhaba! Üzgünüm ama kesin bir tarih söyleyemem. Sistem karmaşık ve bazı şeyler, işlerin nasıl olduğundan belirli tarihçelere bağlı. Sadece söyleyebileceğim, kargoda olması iyi bir işaret. Senin durumunda 6 ay çıktı diye örnek vereceğim kişiselleştirilmiştir. Başka kullanıcılar için faydah olmaz. Sana sadece örnek olarak şunu diyebilirim: Herkesin durumu farklı, vize işlemleri içinde birtakım değişiklikler olabilir. Sabırlı olmanızı, vize sonuçları açıkça ve erken tarihlerde duyuruluyor. Herkes için bireysel davranılıyor sonuçta.

0

Merhaba, Maalesef beklemeli misiniz bilmiyorum ama 1 haftaya yakın geçmiş vizeyi hızlı almış gibi görünüyor. Belki yetkililer daha ileride bir tarihte görüşürler.

Scroll to Top