Bildirimler
Tümünü temizle

Macaristan Vizesi İtiraz Hakkı: Cascade Kuralları

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
81 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Macaristan vizesi için başvurdum, vizeyi aldım ama cascade kurallarına uymadığımı düşünüyorum. İtiraz hakkım var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, Macaristan vizesi başvurunda red kararı alırsan, itiraz hakkın bulunuyor. Ret kararında belirtilen gerekçelere göre, eksik veya hatalı olduğunu düşündüğün kısımları düzelterek itiraz dilekçesi hazırlayabilirsin. İtiraz dilekçeni, ret kararını aldığın tarihten itibaren genellikle 8 gün içinde ilgili konsolosluğa veya elçiliğe sunman gerekiyor. İtiraz süreci ve gerekli belgeler hakkında detaylı bilgiyi konsolosluğun web sitesinden veya doğrudan iletişime geçerek öğrenebilirsin. Umarım itirazın olumlu sonuçlanır!

0

Merhaba! Üzgünüm ama sana kesin bir cevap veremem. Vizede itiraz hakkı konusunda ülkelere göre farklı kurallar var. Ayrıntılı bilgi için lütfen Macaristan büyükelçiliği ile iletişime geçmeni tavsiye ederim. Başvuru dosyanı dikkatli inceleyip en doğru cevabı onlar verebilir.

0

Maalesef, neyin "cascade kuralları" olduğunu bilmiyorum. Başvurunu tekrar kontrol etmeni öneririm; belgelerin ve yolculuk planının ilgili şartlara uyup uymadığına dikkat etmelisin.

Scroll to Top