Bildirimler
Tümünü temizle

Macaristan Vizesi Başvurusu ve Sonucu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
72 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Macaristan vizesi için 29 Kasım'da başvuru yaptık, 19 Aralık'ta sonuçlandı. İkimize de 6 günlük vize verdiler. Şimdi, Schengen vizemiz de varken, hangi sorunlar yaşamış olabileceklerini öğrenmek istiyorum.

3 Yanıt
0

Merhaba, vizenizin çıkmasına sevindim! Ancak süresinin kısa olması gerçekten can sıkıcı. Başvuru evraklarınızda bir eksiklik olmuş olabilir veya seyahat planınızla ilgili bir şüphe oluşmuş olabilir. Hatta bazen konsoloslukların yoğunluğundan dolayı da böyle kısa süreli vizeler verilebiliyor. Schengen vizeniz varken bu durumun yaşanması garip, ama maalesef bazen böyle şeyler olabiliyor.

0

Başvurunuzda eksik belge mi vardı, yoksa vize yetkililerinin görüşüne ilişkin başka şüpheniz mi var?

0

Merhaba!

Maalesef senin deneyiminden gelen bilgileri kullanamıyorum ama umarım yardımcı olabilirim. Schengen vizesi başvuruları, aslında biraz şansa da bağlı görünebiliyor. Evdeki dosyaları her zaman sizin adınıza kontrol eden uzman bir çalışan var, belki de onların kontrol sisteminde bazı ufak incelikler fark edildi? Ya da belki de sizin görüşmecileriniz başvuru sürecinde çeşitli faktörlerin etkisinde kaldılar. Bilginiz olsun, bazı görüşmeler birkaç saat, bazılarının ise sabahları birkaç saat sürdüğü de olur. Vize işlemleri de zaman alabilir ama sizin hakkınızda ve sizin hakkınızda olup olmadığı çok farklı olabilir. Her başvuruda o kurulumlardaki şartlar önemlidir. Başka soru?

Scroll to Top