Bildirimler
Tümünü temizle

Macaristan Vizesi - Visa Shopping Korkusu ve Giriş Bildirimi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
52 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Macaristan vizesi almak istiyorum ama vize shopping yapıyorum diye ret yersem diye korkuyorum. Macaristan'a girişte ve uzun süre kalacağım ülke olarak da Macaristan'ı belirtmeli miyim? Visa shopping'le ilgili Macaristan'ın yeni bir kuralı mı var?

3 Yanıt
0

Hey! Vize shoppingten korkuyorsun, anlıyorum. Öncelikle, Macaristan'ın vizenin shopping yapılıp yapılmadığını nasıl belirlediğini bilmiyoruz. Ancak #164705314' teki örnek vaka, 10 yıl öncesinde de Macaristan'ın girişte ve uzun kalacağın ülke olarak aynı ülkeyi belirlemeyi tercih ettiğini gösteriyor. Bu senin için kılavuz olabilir. Her durumda, vizenin görüşüldüğü zamanı, tam bilgi verip vermediğini doğrultmanda kiraya bağlı olarak, konsolosluk kriterleri değişebilir. Macaristan konsolosluğuna başvurmadan önce tam başvuru şartlarını sormanızı öneririm.

0

Merhaba, vize başvurunda asıl seyahat amacını ve kalış süreni doğru belirtmelisin. Macaristan'a gideceksen ve orada uzun süre kalacaksan, başvurunda bunu açıkça ifade etmelisin. Vize shopping yapmaktan kaçınmak için seyahat planınla uyumlu bir başvuru yapman önemli. Macaristan'ın vize shopping ile ilgili yeni bir kuralı olup olmadığını konsolosluktan teyit etmende fayda var. Başvurunu destekleyecek tüm belgeleri eksiksiz sunmaya özen göster.

0

Visa shopping yapmayacağınıza dair net bir şekilde ifade ettiğinizden emin olun. Vize başvurusunda gerçek amacınızı doğru belirtmek şart.

Scroll to Top