Macaristan vizesi için 17 Mayıs'ta başvurdum. Gerekli belgeler nelerdi diye merak ediyorum ve 4 hafta bekledikten sonra 10 günlük vize aldım. Süreç ne kadar sürdü acaba?
Selam, Macaristan vizesi için gerekli belgeler genelde pasaport, başvuru formu, fotoğraf, seyahat sigortası, uçak ve otel rezervasyonları gibi şeyler oluyor. Senin başvurun yaklaşık 4 hafta sürmüş. 10 günlük vize vermişler, umarım işini görmüştür. Bir dahaki sefere daha uzun süreli alırsın umarım!
Merhaba! Dostum, Macaristan vizesi için 17 Mayıs'ta başvuru yaptığın doğruysa, süreci sen de yaşadığım gibi 4 hafta gibi bir sürede tamamlandı. Başvurduğun belgeleri de ben de hazırlamıştım, esas olan 3 aylık maaş bordrosu, SGK hizmet dökümü, banka hesap dökümü, ikamet, fotoğraf, biyometrik foto kopi ve kimlik fotokopisi ve daha detaylı bilgi için yetkili uzman konsül ile iletişime geçmeni öneririm. Neyse ki senininki 10 gün cinsinden çıktı ama benimki o kadar kısa değildi maalesef. Neyse iyi günler.
Başvurudan vizeye kadar 4 hafta beklemişsin. O zaman süreç yaklaşık 4 haftalık olmuş.