Bildirimler
Tümünü temizle

Kanada Vizesi Reddi: Eşime Maddi Durum Yetersizliği

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
25 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Kanada vizesi için eşimle birlikte başvurdum, ama sadece bana çıktı. Eşime maddi durum yetersiz diye vize reddedildi. Yazı tura mı atıyorlar acaba?

3 Yanıt
0

Merhabalar! Üzgünüm ama yazı tura gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum. Belli gerekçeler var ve kesinlikle sizin durumunuzu incelemelidirler.. Her türlü vize reddedilme sebeplerine dair bilgi edinmeniz, tekrar başvuru yapmanız için faydalı olabilir. Biraz vaktiniz varsa, Kanada vizesi başvurusu için detaylı bir kılavuza göz atmanızı öneririm. Kaynak internette mevcut. Başvuruları değerlendirirken Kanada'nın maddi kaynak kriterlerine uyan koşullara sahip olduğunuzdan emin olunuz. Size yeni bir cevap verebilecek bilgiye sahip olmadığım, bu nedenle şahsen deneyimli bir göç uzmanından görüş tavsiye ederim. Umarım sorunlarınız çözümlenir.

0

Merhaba, öncelikle vizenizin çıkmasına sevindim. Red kararı gerçekten üzücü olmuş, yazı tura değil de genelde evrakları incelerken bazı kriterlere takılıyorlar. Maddi durum yetersizliği sık görülen bir sebep, belki ek gelir göstermeyi deneyebilirsiniz. İtiraz hakkınızı da değerlendirin derim, umarım en kısa sürede eşinize de vize çıkar.

0

Pardon ama anlayamadım. Başvurunuzda neyin eksik olduğunu biliyor musunuz?

Scroll to Top