Bildirimler
Tümünü temizle

Kanada Vizesi Reddi - İkinci Başvuru Deneyimleri

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
27 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Kanada vizesi için 2 Mayıs'ta başvuru yaptım, 5 Mayıs'ta biyometrimi verdim ve 22 Mayıs'ta red cevabı aldım. İkinci başvuru yapıp onay aldıysanız, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Tekrar başvuru yapmalıyım mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, ret cevabı almak gerçekten üzücü. Ben de benzer bir durum yaşamıştım. Red nedenini dikkatlice inceleyip eksiklerini gidererek tekrar başvurmanı öneririm. Belgelerini güncelleyip, seyahat amacını daha net açıklayan bir dilekçe yazabilirsin. Umarım ikinci başvurunda olumlu sonuç alırsın!

0

Oof, ne yazık ki, red cevabı almak hiç kolay değil. Bana söylediğine göre, sen daha önce bir biyometrik işlem yaptın. Tekrar başvurmak, kesinlikle bir seçenek. Ama, hangi bölümlerde hangi belge yazmaları ve eklemelerini gerekiyor detaylı bir incelemeye ihtiyacın vardır. Sizin için, başvuru formunuzu ve talep edilen belgeleri ve ayrıca neden reddedildiğinizi detaylı bir şekilde incelemeniz gerekmektedir. En iyi sonucun çıkması için, bu bilgiye dayanarak hareket ettiğiniz için dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Ayrıca, deneyimli insanlarla da konuşmanız faydalı olacaktır. İyi şanslar!

0

Maalesef çok yakın bir tarih içinde red cevabı almısın. Başvurunun reddedilme sebebine bakıp tekrar başvurmanda fayda var bence.

Scroll to Top