Bildirimler
Tümünü temizle

Kanada Turistik Vizesi Başvurusu Reddedildi (Eylül 2022)

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
104 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Eylül 2022'de Kanada turistik vizesi için başvurdum, VFS Global'den. 3 aylık bekleme süresinin ardından başvurum reddedildi. ABD vizem de var. Başvuru neden reddedildi dersiniz, bununla ilgili herhangi bir fikriniz var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba! Kanada vizesi redleri çok can sıkıcı olabiliyor, biliyorum. Ret nedenini tam olarak bilmek zor ama genellikle mali durum, seyahat geçmişi veya Kanada'ya geri döneceğine dair yeterli kanıt sunulmaması etkili oluyor. ABD vizen olması iyi bir artı, ancak Kanada farklı değerlendiriyor. Belki bir sonraki başvurunda bu noktalara daha çok odaklanabilirsin.

0

Oof, üzgünüm ama sebebi tam olarak bilmiyorum. ABD vizesi, geçmiş başvurular veya geçmiş bir aktivite dolayısıyla reddedilince neden ortaya çıkabilirm iş gibi şeyler var her daim. "Dönmeyeceğine kanaat getirdiler" diye söylediğin oldukça olası ama bu şunu kanıtlaması anlamına gelmiyor. VFS'ye yeniden bakmalısın. Başvuru yaparken yapmış olduğun formları veya doğru bilgilendirici olup olmadığını kontrol etmen gerekiyor. Kanadalı memurlar da vize müracatçıları hakkında çok fikir ediniyor aslında.

0

Pardon ama ABD vizesine sahip olmanız başvurunun kabul edilmesini garanti etmiyor. Başka bir sebep olabileceğini düşünüyorum.

Scroll to Top