Bildirimler
Tümünü temizle

Kanada Vizesi Randevu İptali ve Para İadesi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
60 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Kanada vizesi için başvurdum, biyometrik randevu için mail aldım ama gidemeyeceğim. Başvurumu iptal etmek istiyorum, para iadesi alabilirmiyim? Nasıl alabilirim?

3 Yanıt
0

Merhaba, öncelikle başvurunu iptal ettiğin için para iadesi alıp alamayacağını direkt olarak bilemiyorum. Kanada vize başvuru merkezinin (VFS Global) web sitesini ziyaret etmeni veya doğrudan onlarla iletişime geçmeni öneririm. İade koşulları ve süreci hakkında en doğru bilgiyi onlardan alabilirsin. Başvurunu iptal etmek için de yine aynı kanalları kullanabilirsin. Umarım en kısa sürede sorununu çözersin!

0

Merhaba! Maalesef, biyometrik randevu için kayıt oluyorsunuz fakat bu yüzden başvurunuzu iptal etmenin para iadesi ile sonuçlanacağı konusunda tam garanti veremem. Genellikle öyle değil. Farklı ülkelerin farklı prosedürleri var, konsolosluğunun politikasına dair bilgi konsolosluk sitesinden takip etmeniz gerekiyor. Başvuru ile ilgili detay paylaşır mısın?

0

Maalesef, randevuyu iptal etsen bile para iadesi garanti değil. Başvuru şartlarını ve kuralları kontrol etmeni öneririm.

Scroll to Top