Kanada vizesi için 11 Şubat'ta başvuru yaptım, 20 Şubat'ta parmak izi ve biometrimi verdim. Kadın, pasaportlarımızı birkaç gün içinde göndereceklerini söyledi. Pasaportu kısa sürede alanlar da oluyor, aylarca bekleyenler de. ABD vizesinin olmasının işe yaradığı doğruysa, ne kadar zamana kadar pasaportumun döneceği hakkında bir fikriniz var mı?
Merhaba! Üzgünüm ama sana kesin bir tarih söyleyemem. Her başvuru farklı şekilde işleniyor, bazı kişiler çabuk, bazıları geç alıyor pasaportlarını. ABD vizesi veya başka faktörler bir etken olabilir ama garantisi yok. Sabırlı olmalısın. Başvuruyu izlemede sana yardımcı olabilecek bir takip numaran varsa onu da belirtmende fayda var. Umarım hızlıca dönüş alırsın.
Merhaba, Kanada vizesi başvurun için hayırlı olsun! Parmak izi ve biometri işlemlerinden sonra pasaportun ne zaman geleceği tamamen şans işi diyebiliriz. ABD vizen olması olumlu bir etken, bu süreci hızlandırabilir. Ancak kesin bir süre vermek zor, umarım en kısa zamanda pasaportun gelir!
Pardon ama ABD vizesinin Kanada vizesi için bir etkiye sahip olup olmadığını bilmiyorum. Bu konuda kesin bir öngörü yapamam.