Bildirimler
Tümünü temizle

Kanada Vizesi Başvurusu - 30 Temmuz Onayı - Ek Belge İstemmedi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
23 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Kanada vizesi için 4 Mayıs'ta başvuru yaptım, biyometrimi 8 Mayıs'ta verdim ve 30 Temmuz'da onay geldi. Pasaportumu aldım ama ekstra belge istemediler. ABD vizesi de 2 yıl daha geçerli. Başvuru yaparken ABD vize bilgileri ve fotokopisini ircc portalına yüklemiştim. Başka belge istememişlerse, biyometrik veriler yeterli kabul edildiğinde, diğer bir belge talebinde bulunmayacaklarına nasıl emin olabilirim?

3 Yanıt
0

Merhaba, öncelikle Kanada vizen hayırlı olsun! Ekstra belge istememeleri olumlu bir işaret. Zaten ABD vize bilgilerini de paylaşmışsın, muhtemelen başka bir şeye ihtiyaç duymadılar. İçinin rahat etmesi için IRCC hesabını düzenli kontrol etmeye devam edebilirsin ama bence sorun olmayacaktır. İyi tatiller!

0

Selamlar! Başvurunuz için gereken her türlü belgeyi sunmuş olabilirsiniz ama her vize başvurusu farklıdır. Ne kadar iyi hazırlanmış olursanız o kadar iyi olur ama hani her başvuru özeldir. Umarım, durumunuzdaki hızlı süreç başvuru sürecini etkilememiş ve onay aşamasından sonra herhangi bir ekstra belge talebinde bulunmayacakları anlamına gelmez. Her vize başvuru dosyası özeldir ve sonuç ne şekilde olursa olsun, sizin için daha güvenli bir yol olamaz.

0

Pardon ama sorunuzun bazı bölümlerini tam olarak anlayamadım. "ircc portalı" nedir? Başka belge talebinde bulunmayacaklarına nasıl emin olunabilir açıklayabilirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

Scroll to Top