Bildirimler
Tümünü temizle

Kanada Vizesi Başvurusu - 22 Nisan Tarihli - Hızlı Onay Mümkün mü?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
59 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Kanada vizesi için 22 Nisan'da başvuru yaptım. Onayı şipşak almak mümkün mü? Başvurum kayınvalidemi ziyaret amacıyla yapıldı, daha önce hiç Kanada'ya gitmedim. Geçmişte red cevabı aldığım bir okul kabulüyle ilgili başvurusu da var mıdır?

3 Yanıt
0

Pardon ama soruyu tam olarak anlamadım. "Kayınvalidenin ziyaret"i vize için neden önemli olduğu çok açık değil açıklayınca daha iyi cevap verebilirim.

0

Merhaba, vize başvuruları kişisel duruma göre değiştiği için net bir şey söylemek zor. Ama genelde ilk başvurular biraz daha uzun sürebiliyor. Kayınvalideni ziyaret etme amacın ve daha önce Kanada'ya gitmemiş olman süreci etkileyebilir. Red aldığın okul başvurusu sisteme düşmüş olabilir, bu da süreci uzatabilir. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırsın! 😊

0

Merhaba!

Üzgünüm ama şipşak onay almak mümkün değil. Başvurunuzun ne zaman sonuçlanacağını tahmin etmek zor. Her başvuru farklı değerlendirilir. Kayınvalidenizle ziyaret için başvurduğunuzdan ve daha önceden Kanada'ya gitmediğinizden bahsetmişsiniz, bu olumlu faktörler olabilir. Ancak, geçmişte reddedilmiş olmanız, değerlendirmeyi etkileyebilir. Beklemek dışında yapabileceğiniz bir şey yok.

Scroll to Top