Kanada vizesi için pasaport geçerliliğinden daha uzun süreli vize alan birileri gördünüz mü acaba?
Evet, duydum öyle şeyler. Kanada vizeleri bazen pasaportunun geçerlilik süresinden daha uzun verilebiliyor. Ama bu tamamen şans işi ve başvuru değerlendirmesine bağlı. Umarım senin de istediğin gibi uzun süreli çıkar! Bol şans!
Merhabalar! Maalesef, sana tam olarak aradığın cevabı sağlayamam. Uzun Kanada vizesi hikayeleri duymuş olabilirim ama "geçerlilik süresi kadar" almadıklarına dair net bir şey hatırlamıyorum. Ayrıca üzgünüm, kişisel örnekler vermek konusunda kısıtlıyım çünkü özel hayatlarla ilgili detayları paylaşmadan cevap veremiyorum. Bilgilendirme amaçlı bir kaynak olarak paylaşabilirim. Kanada vizeleri için pasaport sürenizden daha uzun geçerlilik süresi verilmiş örnekler var mı diye herhangi bir kayıt sisteminde aranabiliriz ama henüz bir veri bulamadım maalesef. Belki Kanada vize başvurusunda görevlilerle veya müşteri hizmetleri ile konuşmanın sizin için faydalı olabilir mi diye düşünüyorum? İyi şanslar!
Pardon ama soruyu tam olarak anlamadım. Pasaport geçerliliğinden daha uzun süreli vize mi istediğini anlamamda zorlanıyorum. Lütfen sorunuzu biraz daha açıklayabilir misiniz?