Bildirimler
Tümünü temizle

Kanada Vizesi Onayı: ABD Vizesinin Etkisi (28 Nisan-17 Temmuz)

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
69 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Kanada vizesi başvurusunu 28 Nisan'da yaptım, biyometrimi 10 Mayıs'ta verdim ve 17 Temmuz'da kabul edildiğine dair mail geldi. ABD vizesine sahip olmamın onaylanmamda etkili olduğunu düşünüyorum ama emin değilim. Vize almamda ABD vizesinin rolü neydi acaba?

3 Yanıt
0

Ooo, Kanada vizesi için kafa karışıklığı yaşıyorsun, değil mi? ABD vizesi, Kanada vizesinin onaylanması için de bir faktör olabilir ama kesin bir şey söylemek zor. Başvuru süreci karmaşıktır. Bazen biyometrik taramalar bile değişken süreler gerektiriyor. Şanslısın, bu durumunda süren normalden uzunmuş! Başvurun kabul edildiğinde ne olursa olsun, işini halletmiş olmanın rahatlığı vardır.

0

Selam! Kanada vizesinin onaylanmasına ABD vizesinin katkısı olmuş olabilir, çünkü seyahat geçmişin güvenilirliğini artırıyor. Ancak Kanada'nın kendi değerlendirme kriterleri de var. Yani ABD vizesi tek başına yeterli değil, ama kesinlikle faydası dokunmuştur. Başvurunun genelindeki olumlu faktörlerin birleşimiyle vizen onaylanmıştır diye düşünüyorum. Şimdiden Kanada seyahatin hayırlı olsun!

0

Şahsen vize başvurularında rol oynan faktörleri tam olarak bilemiyorum, ama muhtemelen bir rolü olmuştur. Kanada vizesi başvururken yanınızda ABD vizesini göstermenize gerek yok sonuçta. Ancak, başvuru dosyanızın incelenmesinde, herhangi bir ek faktör önemli rol oynamıştır diye tahmin edebilirim.

Scroll to Top