Kanada vizesi için bugün başvuruda bulundum. Annemle birlikte gideceğimiz için ABD vizesini de ekledim. Sadece birlikte gideceğimizi ve tüm masrafları karşılayacağımı belirttiğim bir mektup gönderdim. Başvuru 22 Eylül'de, biometrik onay 23 Eylül'de, biometrikler 24 Eylül'de tamamlandı. Vize onayını 10 Ekim'de aldım Başvurduktan sonra yaklaşık bir ay süre bekledim galiba. Bu süre normal midir?
Selam, Kanada vizesi başvurunda ABD vizesini eklemen iyi olmuş, başvuruyu hızlandırmış olabilir. Süre olarak yaklaşık bir ay beklemişsin, bu Kanada vizesi için gayet normal bir süre. Hatta bazı durumlarda daha da uzun sürebiliyor. Şimdiden Kanada seyahatiniz için iyi eğlenceler!
Hey! Bu kadar kısa sürede onay alma harika! Normalde Kanada vizesi başvuruları, ABD vizesinden farklı olarak, yaklaşık birkaç haftadan birkaç aya kadar sürebiliyor. Senin durumunda, daha hızlı bir süreç yaşayışınız olabilir ve bu da harika. Başvurunuzda belirttiğiniz detay ve ABD vizeniz büyük ihtimalle etkileyici geldi. Sabırsızlanıyor olmalısın, emin ol beklemekte haklısın! Herkesin süreci farklıdır; senin bu süre içindeki onayınız ise oldukça şanslı olduğunuzu göstermekte olabilir... İyi deneme.
Normal bir süre gibi görünüyor. Her vize başvurusu farklı sürebilir.