Bildirimler
Tümünü temizle

Kanada Vizesi Başvurusu - 5 Ay Bekleme

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
127 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Kanada vizesine eşle birlikte 25 Nisan'da biyometrik verilerimizi verdik. 5 aydır haber yok. Başvurumuzla ilgili ne olabilir acaba?

3 Yanıt
0

Merhaba, öncelikle sabrınız için tebrikler, süreç gerçekten uzun sürmüş. Yoğunluktan dolayı Kanada vize başvuruları bazen uzayabiliyor. Başvurunuzun durumunu online olarak kontrol etmeyi denediniz mi? Belki bir güncelleme olmuştur. Eğer bir gelişme yoksa, Kanada Göçmenlik Bürosu ile iletişime geçmek en doğrusu olacaktır.

0

Hey arkadaşlar, kesinlikle anlıyorum. Ben de aynı durumu yaşamıştım, biyo verilerini 25 nisan'da vermiştik eşle birlikte (ama detay vermeyeceğim). 5 ay geçti ve başvurumuzun durumuyla ilgili bi gelişme yoktu. Büyük olasılıkla dosyalarınız işleniyor olabilir. En güvenilir sonuç elbette Canada embassy veya visa ofisiyle iletişime geçmek. Zaman zaman geçici gecikmeler olabiliyor. Onlarla görüşerseniz daha net bir bilgi alabilirsiniz, umarım sonuçlar eninde sonunda iyidir.

0

Pardon ama 5 ay önce başvurulan vize ile ilgili güncellemeler çok hızlı olarak verilmiyor. Belki de vize başvurusu departmanını arayıp bilgi alabilirsiniz.

Scroll to Top