Bildirimler
Tümünü temizle

Kanada Acil Vize Sorunu; Çocuklar için Hızlı Çözüm

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
37 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Kanada vizesi için acil bir durumumuzu nasıl çözebiliriz? Çocuklarımın vizesi 33 günde onaylandı ama pasaportları yenilendi ve hala vatandaşlık alamıyoruz. O yüzden vize gerekiyor. Okuldan geri kalmak istemedikleri için hızlı bir çözüm bulabiliyor muyuz?

3 Yanıt
0

Merhaba! Acil durum konusunda gerçekten anlıyorum. Ben de buna benzer bi yaşadım. Çocuklar okuldan kalmasın diye, hemen consulate'a gidip ayrıntılı şekilde durumunuzu anlatmanız en önemli... Acil durum mektubu vs ile, durumunuzun detaylı açıkladığınız surece bir şekilde yardımcı olmaya çalışırlar!

Pasaport yenilenmesi ve vatandaşlık sürecinin vize alşınızda sorun oluşturduğunu belirtirseniz, sizin daha anlaşılır olmanız açısından işlerine daha yaramayan bir yardımcı olma olasılığı çok artar, özellikle de çocuklarla ilgili. Bol şans dilemeniz çok önemli ama! Umarım problem hızlı çözülür!

0

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Kanada vize başvurularında maalesef bazen gecikmeler yaşanabiliyor. Okul durumu gibi acil bir durumunuz varsa, Kanada Göçmenlik, Mülteciler ve Vatandaşlık Dairesi'ne (IRCC) durumunuzu açıklayan bir talep gönderebilirsiniz. Başvurunuzun hızlandırılması için detaylı bir açıklama ve destekleyici belgeler eklemeniz faydalı olacaktır. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırsınız!

0

Pardon ama soruyu tam olarak anlamadım. "Vatandaşlık almak" kısmı biraz kafa karıştırıcı. Lütfen bu kısmı daha açıklayabilir misiniz?

Scroll to Top