Kanada vizesi için 9 Ağustos'ta biyometrimi verdim ve hala 28 Ekim'de beklemede. Almanya'da başvurmuştum. Ortalama bekleme süresi 73 gün olarak tahmin ediliyordu ama sanırım biraz uzadı. Vize hala çıkmadı, ne yapmalıyım?
Oof, ben de senin yerinde olsam çok endişelenirdim. 73 gün bekleniyordu, ama 2 aydır beklemekteksin. En kısa sürede, vize başvuru merkezine tekrar ulaşıp durum hakkında bilgi alarak başvurunu takip etmeni tavsiye ederim. Belki bi durum bilgisi sistemi var mı diye bakıp oradan da bir şeyler öğrenirsin. Veya hızlı bir şekilde vize departmanına bir mail gönder! Sabırlı olmaya çalış ve en yakında cevap için iletişim numarlarını aramayı dene. Kolay gelsin.
Merhaba, vize başvurun hala sonuçlanmadıysa biraz can sıkıcı bir durum. Tahmini süreyi aşmış olman normalde biraz endişe verici. Bence Kanada Göçmenlik Bürosu ile iletişime geçerek başvurunun durumu hakkında bilgi alabilirsin. Belki de ek bir belgeye ihtiyaçları vardır veya bir gecikme yaşanmıştır. Umarım en kısa sürede olumlu bir yanıt alırsın!
Başvuru sürecinin uzamış olması endişe verici. Vize başvuru merkezine veya Almanya konsolosluğuna bir mail atıp bilgi almaya çalışmanı öneririm.