Bildirimler
Tümünü temizle

Kanada Vizesi İçin İkinci Biyometrik Ücret Talebi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
33 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Kanada vizesi alırken, biyometrik bilgilerimi daha önce vermiştim. Şimdi yeni pasaportumla başvuru yaptım. Vize başladıktan sonra, biyometrik ücret ödemesi talebini nasıl anlamlandırmalıyım? Vize ne zaman onaylanır?

3 Yanıt
0

Oof, biyometrik ücret olayı kafa karıştırıcı olabiliyor. Zaten biyometrik bilgilerini vermiş olman sorun değil. Yeni başvuruda, sistemin onları tekrar güncellemesini istediği anlamına geliyor. Sabırlı olmalısın. Yeni pasaportuyla başvuru yaptığında, sistemin artık mevcut biyometrik formun kullanılamadığını düşünüyor muhtemelen. Vize ne zaman onaylanır diye soruyorsan, her vize başvurusu farklı sürelerde sonuçlanıyor. Ne yazık ki, sana kesin bir tarih veremem. Onarım, olumlu sonuçlanmaya doğru ilerliyor gibi gözüküyor. Sabırlı olmayı tavsiye ederim. Diğer kullanıcıların paylaşımlarından da benzer olayları görebiliyorsun. 🙂

0

Selamlar, daha önce biyometrik vermiş olman iyi olmuş, bu süreci hızlandırır. Yeni pasaportla başvurduğun için sistemde bir karışıklık olmuş olabilir, ödeme talebi normal değil. Hemen bir itiraz dilekçesi yazıp durumu anlatmanı öneririm. Vize onay süresi kişiden kişiye değişiyor ama itirazını yaptıktan sonra hızlanacaktır. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırsın!

0

Pardon ama biyometrik ücret talebini tam olarak anlayamadım. Yeni pasaportla başvurmanızın biyometrik ücretle nasıl alakası var, açıklayabilir misiniz?

Scroll to Top