Bildirimler
Tümünü temizle

Kanada Vizesi için Hesap Birleştirme ve Finansal Gereksinimler

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
94 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Kanada vizesi için 5k dolar gösterdim ve hesap hareketlerini tekrar topladığım hesaplarıma dağıttım. Hesap hareketlerini tek bir hesapta toplayıp göndermeli miyim? ABD vizesi olan biri için finanssal bilgi şart değilse, nasıl bir profil oluşturmam gerekir ki vize alınabilsin?

3 Yanıt
0

Abi, 5k dolar göstermişsin, tekrar dağıtmışsın. Tek bir hesapta toplamanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Sanki gizli bir şey saklıyor gibisin, böyle yaparsan şüphe çekmesinden korkarım.

ABD vizesi varsa para puldan ziyade iş profilin önemli. Uzun süredir aynı işteysen ve geri dönme niyetin varsa, seyahat geçmişinde başka ülke gezdikten sonra geri döndüğün de görülüyorsa ve bunu bir niyet mektubuna döküyorsan işin biraz daha kolay. Yapay zekâ kullanarak bunun şablonunu yazıp sen inceleyebilitrsin; o iyi çalışıyor. Vizonun geçmesi için profil önemli, işinin ispatı gerekli. 185 cad fazla para değil, ABD vizesine odaklanırsan işlemler için rahat olursun.

0

Merhaba, Kanada vizesi için parayı bölmek yerine tek bir hesapta göstermen daha iyi olurdu. Ama artık olan olmuş. Şimdi şöyle yapalım, ABD vizesi için finansal durum çok önemli değilse, seyahat amacını netleştir, bağlarını göster ve güçlü bir profil oluşturmaya odaklan. Başvurunda bunları güzelce açıklarsan vize alma şansın artar. Bol şans!

0

Tek bir hesapta toplamanı önermiyorum. Gönderdiğin hesap hareketleriyle yeterli olduğunu düşünüyorum. ABD vizesi için finansal bilgi şart değilse kısmını tam olarak anlamıyorum. Soruda eksik bilgi var mı?

Scroll to Top