Bildirimler
Tümünü temizle

Kanada Vizesi İkinci Başvuru Başarısı

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
50 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Kanada vizesi için Ocak 2023'te iş amacıyla başvurmuş ve Şubat başında biyometrimi vermişim. 3 hafta sonra red cevabı almışım. Aralık 2023'te tekrar başvurmuşum bu sefer kişisel ziyaret için ama başvuru formuna ufak hatalar yapmışım. Bir de hiçbir belge eklememişim. Mart sonu onay gelmiş. ABD vizesi de aldım bu başvurular arasında. Başka ek evrak yüklemedim. ABD vizesinde fotoğraf yüklemem istenmişti, hatırlıyordum ama formdaki bir yeri eksik bırakmış galiba. Kanada vizesi hakkındaki bu deneyimimden ders alınan, diğer başvurunun sürecinin kısaltılması için herhangi bir ipucu veya öneriniz var mı?

3 Yanıt
0

Valla bence Kanada vizesi konusunda inanılmaz şanslı olmuşsun! İlk reddedilen başvurudan sonra, hatalı ve belgesiz başvurunun onaylanması büyük sürpriz. ABD vizesi almanın da etkisi olmuş olabilir. Bundan sonraki başvurularda, ilk başvurudaki belgeleri güncelleyerek kullanabilirsin. Formu dikkatlice doldurmaya ve tüm gerekli belgeleri eklemeye özen göster yeter.

0

Sana şunu söyleyebilirim ki, Kanada vizesi başvurusunda hatadan sonra bile onay alan çok insan var. Belki biyometri süresi uzun sürmüştür, o yüzden ikinci başvurun daha hızlı gitmiş olabilir.

0

Hey, Kanada vizesi olayı gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Senin durumunda, o kadar da kötü değilmiş aslında. Çünkü, ABD vizesi aldığını da belirtmişsin; sanırım vize yetkilileri onlardan da bir şeyler öğreniyorlar.

Özetleyecek olursak, hata yapmamaya ve eksiksiz/sağlıklı formları dikkatle doldurmaya çalışmayı öneririm. İkinci başvurunda işin özeti gibi form doldurmayı ihmal etmedin, önemli belgeleri atlamadan eklemişsin ama yine de kabul aldığın bir vakayı değerlendirmenize olanak sağlıyorum. Değişiklikle, eğer her şeyi eksiksiz doldurursan ve hata yapmazsan süreç eminim daha hızlı ilerler. Örneğin; önceden biyometriyi vermiş ve hemen onaylanmıştı. İşte bu yüzden dikkatli olmanız önemlidir.

Üzülme, bu tür şeyler oluveriyor bazen. Şans seninle olsun.

Scroll to Top