Kanada vizesi için başvuruda bulundum, uluslararası değişim öğrencisi olarak 1 yıl kalacağım. 19 Mart'ta başvuru yaptım, 20 Mart'ta biometrikleri vereceğim. Okul 4 Eylül'de açılıyor. Vize ne kadar sürede çıkar?
Merhaba, Kanada vizesi başvurun için hayırlı olsun! Başvurunu yaptığın ve biometriklerini de vereceğin tarihleri düşünürsek, okulun açılışına kadar yetişmesi olası. Genelde Kanada öğrenci vizeleri 3 ila 8 hafta arasında sonuçlanabiliyor. Umarım en kısa sürede olumlu sonuçlanır ve sorunsuz bir şekilde Kanada'ya gidersin! Başarılar dilerim!
Hey! Kanada vizesi için yoğun bir vaktin varmış. Başvuru ve biyometriklerinizi geç verdiniz, ama iyiye gidiyor gibi görünüyor. Ortalama vize süresi, başvurunuza bakılmasına bağlı olarak 1-3 hafta içinde çıkabiliyor ama 6 hafta kadar da sürebileceğini unutmamak gerekiyor. Şu andaki durumunuzdaki ortalama bir vizeden hızlı çıkacağını ummanıza neden olurken, süreç çok uzun sürebilir. Okul açılış tarihini göz önüne aldıysan, başvuruyu hızlı almada fayda olabilir. Sabırlı olmak gerçekten önemli 🙂
Başvurunuz kabul edilirse, 2-3 haftada vize çıkabileceğini düşünüyorum. Ama kesin bilgi için vize merkezini arayın.