Kanada vizesi başvurusunda belgeleri yükleyebileceğim alan çok küçük. Hangi belgeleri hangi sırada yüklemem gerekiyormuş gibi bir yol gösterme de yok. Hata yapınca vize nasıl reddediliyor, ne yaparsam başa dönemirim belli değil. Bunu düzeltip, geri dönüş sürecini hızlandırabilirler mi?
PDF birleştiren ve sıkıştırıcı uygulamalar var. Evrakları oraya yükledim ve sıraya soktum. Her evrağın başına neyle ilgili olduğuna dair belge ekledim ve sıkıştırarak çıkardım. Ancak bir şeye dikkat etmen lazım bazen o kadar sıkıştırıyor ki belgedeki küçük yazılar okunamaz hale geliyor o nedenle küçük yazılı belgeleri ayrı pdf yap, büyük yazılıları ayrı pdf yap ona göre sıkıştır. Love PDF diye bi online uygulama kullanmıştım sanırım.
Haklısın, Kanada vizesi başvuru sitesi biraz karmaşık olabiliyor. Belgeleri yüklerken sabırlı ol ve her belgeyi doğru bölüme yüklediğinden emin olmaya çalış. Genelde istenen belgeler bir listede veriliyor, o sırayla yüklersen işin kolaylaşır. Eğer bir hata yaparsan, başvurunu yeniden yapman gerekebilir, o yüzden dikkatli ol! Umarım en kısa sürede vizen onaylanır.
Pardon ama senin sorununu tam olarak anlayamadım. Belgeleri hangi alana yüklemek istediğini veya indirme alanının neden küçük olduğunu söyleyebilir misin? Belge sıralaması ile ilgili herhangi bir talimat var mı, o talimatları görebilir miyim?